Migráns News

Migráns News

Horvát miniszterelnök: szétrágják majd a szögesdrótot, a magyaroknak lőniük kell

2015. október 03. - admins

Nem félek a magyar határzártól" - jelentette ki Zoran Milanovic horvát miniszterelnök szombaton újságíróknak nyilatkozva Dubrovnikban.
A kormányfő szerint függetlenül attól, hogy a horvát-magyar határon a kerítés már vasárnapra elkészül, a migránsok "a fogaikkal fogják szétrágni a szögesdrótot". Hozzátette: már két hete hallgatják, hogy drótkerítés épül. "Ez nem kerítés, ez szögesdrót" - jelentette ki.
A problémát Törökországban és Görögországban kell megoldani - hangsúlyozta.

zakany_migransok_2.jpg

"Egyesek Magyarországon arról beszélnek, hogy katonaságot küldenek a határra, oda ahol az ország Horvátországgal és Szerbiával határos, de küldjenek inkább hajókat Görögországba" - mondta.
Arra az újságírói kérdésre, hogy mit szól Orbán Viktor magyar miniszterelnök kijelentéséhez, miszerint "a horvát kormányfőre a Szocialista Internacionálé megbízottjaként kell tekinteni, akinek az a dolga, hogy támadja Magyarországot", továbbá hogy "amiket a horvát miniszterelnök mond, mi nem tekintjük a horvát emberek véleményének" Milanovic azt válaszolta: "Orbán Viktort elfogadják Magyarországon, de nem fogadják el Európában és főleg nem az Európai Tanácsban".
A horvát kormányfő kijelentette: nem személyeskedésről van szó, de arra, amit a magyar miniszterelnök mond, neki emberileg és politikailag is reagálnia kell.
"Én hitelesebb vagyok nála, mert én egész életemben a balközép értékrendet képviseltem, míg ő radikális kommunistából, radikális antiliberálissá vált" - mondta.
Milanovic úgy vélekedett: ha a magyarok le is zárják a zöldhatárt, az nem állítja meg a migránsokat. "Ezek az emberek a fogaikkal fogják szétrágni a szögesdrótot, a magyaroknak pedig lőniük kell rájuk" - fogalmazott a horvát kormányfő.
Orbán Viktor nem ellensége Horvátországnak - hangsúlyozta Zoran Milanovic.
Kifejtette: tudja, hogy egyesek azt szeretnék, a magyar kormányfő ő módszereit Horvátországban is alkalmazzák, de ez "nem fog  megtörténni" - mondta. (Kriják Krisztina MTI)

(Fénykép: Migránsok haladnak a rendőrök és katonák sorfala mellett a gyékényesi vasútállomásnál, Zákány közelében 2015. szeptember 26-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán)

A bejegyzés trackback címe:

https://migransnews.blog.hu/api/trackback/id/tr887887264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.10.04. 10:50:40

@Nemfajtalan srác: Ahhoz képest amit írsz, jelenleg éppen Orbán 6 pontja a zsinórmérték az EU-ban. Ötöt teljesen elfogadtak, és igyekeznek a maguk tétova módján megvalósítani, A hatodik, a külső határok védelme nem vihető keresztül Orbán elképzelése szerint a kommunista görög kormány ellenállása miatt, de Merkel azért tárgyal a törökökkel, mert ők ilyen szempontból is sokkal használhatóbbak"

Amit írsz, az igaz, csak épp hazugság. Ezek a pontok nem voltak ismeretlenek korábban sem, Orbán volt, aki először felfűzte őket. Ennyi. Egyébként öt pont volt. Az EU pedig katonai erőkkel vonuljon be Görögországba gondolatsor eleve borzasztó hülyeség, már az elborult elmére vall, hogy valaki ezt kijelentse....

udvaros · https://udvar.wordpress.com 2015.10.04. 10:54:52

Sokan érvelnek azzal, hogy a migránsok nem maradnak Magyarországon, mert a jobb lehetőségek, a gazdagabb országok felé tartanak. Aki hisz ennek, az elégedetten ücsörög fotelében, és eszébe nem jut, hogy az idegenek gondolkodhatnak másképp. Mi van, ha maradnak? Aki csak egy halvány esélyét látja ennek a fenyegetésnek, az felkészül a védekezésre. Nem lehet mindenkit lelőni a határon. A vándorok nagyságrendekkel nagyobb létszámban érkeznek ahhoz képest, mint amennyien a határon védekeznek ellenük. Józanul gondolkodva készülni kell arra, hogy egyszer csak a saját portámon kerülök szembe barátságtalan idegenekkel. Szívesem venném az ötleteket, hogy "házilag" milyen módszerek lennének kellően hatékonyak és elrettentők a betolakodók ellen, mint ahogy én is megosztom gondolataimat:
udvar.wordpress.com/2015/09/06/xm42

2015.10.04. 10:55:15

@♔bаtyu♔: Figyelj, kicsit segíts nekem jövőbe látni: kerítést építünk. Oké. Aztán azt lerombolják, tudod, nem a menekültek ám, kurvára nem.....az embercsempészek. És átzúdul a tömeg.... Erre az a kétezer jólfelkészült katonánk, mert ugye a határőrséget megszüntették, az majd rohangászik , töketlenül, a kétszáz áttörés helyszíne között. Erre kiadja a tűzparancsot Orbán (?).
Mi az eredménye? Mire számítasz, ha Magyarországon halomra lövik az illegális határátlépőket? Európa tapsikol? A NATO megvéd? Az Audi befektet? vagy a szerbek bevonulnak a horvátokkal és románokkal megtámogatva?

Balt 2015.10.04. 10:56:24

@Könnyen elkaptuk, uram!: A kárhoztatott görög kerítést ma is a Frontexszel együtt védik. Sikerrel.

2015.10.04. 10:59:05

@Kara kán: Te csak örülhetsz, jönnek a rokonaid..,

2015.10.04. 10:59:50

@Balt: Olyan sikerrel, hogy százezrek érik el Európát....ja, mind tengeren jön....

Exploiter 2015.10.04. 10:59:56

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Ezért kell rávenni az eut, hogy küldjön megfelelő számú embert határőrizni.

Egy ilyen szövetségnek nem az a célja, hogy megakadályozza az ország védelmét, épp ellenkezőleg.

Balt 2015.10.04. 11:00:19

@udvaros: Egyszerű. Madáringfluenza, kergemarhakór és patavész miatt a sertéshúson kívül az összes egyebet közegészségügyi szempontból átmenetileg betiltani.

Balt 2015.10.04. 11:02:43

@Könnyen elkaptuk, uram!: Még 2 hétig max. Aztán tavaszig laufot kap Európa. Kérdés, tud-e élni vele.

udvaros · https://udvar.wordpress.com 2015.10.04. 11:05:00

@Balt: Szellemes ötlet, de házilag nem kivitelezhető. Nem vagyok engedélyező vagy tiltó hatóság, tehát ez nem az én hatásköröm, ráadásul ezeknél a többségében muzulmán vándoroknál is működhet a "szükség törvényt bont" bölcsessége. Akkor pedig fel fogják zabálni a disznóhúst is.

ogli dzsí 2015.10.04. 11:13:08

@Könnyen elkaptuk, uram!: 'Olyan sikerrel, hogy százezrek érik el Európát....ja, mind tengeren jön...'

.szerinted meg milliókat kéne beengedni

kussoljál inkább

tudsz jobbat a kerítésnél? nem? akkor kussolj!

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.10.04. 11:28:20

Hallucinál a horvát ballib, nem kell komolyan venni.

Sir Galahad 2015.10.04. 11:57:26

Nem értem a horvátok problémáját. Ha Mo. lezárja a határt, vigyék a migránsokat a szlovén határra - ennyire egyszerű.

monddazigazatmar 2015.10.04. 12:04:10

@Könnyen elkaptuk, uram!: " Erre kiadja a tűzparancsot Orbán (?)."
Na figyelj pofika. Olyan kis jó, amikor a magadfajta huszonéves balfasz az akciófilmekből merített élettapasztalatával okoskodik.
Nincs olyan, hogy Orbán kiadja a tűzparancsot.
Az őrségbe kirendelt katona 2 esetben lőhet:
1. Nyílt fegyveres támadás éri. (Mondjuk egy arab köveket dobál felé) Lelövi a picsába, mert a katona feladata nem az, hogy visszadobáljon követ, vagy elhagyja az őrhelyét.
2. Ha a felszólításra a felszólított személy nem hagyja abba a fegyverhasználat alapjául szolgáló cselekményt. Segítek, hogy megértsd. Áll az őr az őrizendő területen. Látja, hogy megy Ali. Erre felszólítja, hogy álljon meg. Ali nem áll meg, akkor levegőbe lead egy figyelmeztető lövést, ha Ali akkor sem áll meg, akkor meg le kell lőnie.
A világ összes hadseregében ez így működik. De próbáld ki nyugodtan, hogy besétálsz egy osztrák laktanyába a kerítésen át. Vagy egy amerikaiba.
Aztán onnantól kezdve mehet az Audi meg bárki a picsába- jogosan, a törvényeknek megfelelően járt el a katona.

monddazigazatmar 2015.10.04. 12:06:04

@Sir Galahad: A szlovén is le fogja zárni. A horvátoknak frankón elment az eszük..

Sir Galahad 2015.10.04. 12:15:10

@monddazigazatmar: Akkor nem lesz más lehetőségük, nekik is le kell, vagy vihetik repülővel a migránsokat Németországba. Jó reggelt!

monddazigazatmar 2015.10.04. 12:30:55

@Sir Galahad: Így van. Egy kibaszott röhej amit a horvátok csinálnak friss uniós tagként.
Egyszerűen nem értem. Meg a balfasz ballibeket sem értem. Mentegetik a tetű arabokat, akiknek annyi lenne a kibaszott dolguk, hogy a határátkelőn jöjjenek be, és virítsanak valamilyen papírt. Ha ezt nem képesek megtenni, akkor minek védeni meg mentegetni őket?
Ja, ha a németeknek annyira kellene a horda, akkor csinálhatnának egy legihidat törökországba. Vagy vasúton különvonatokkal hozhatnák a gyapjasokat.

Sir Galahad 2015.10.04. 12:44:21

@monddazigazatmar: A határt Mo. nyilván addig nem zárja le, amíg az osztrákok/németek fogadják az áradatot. Amikor megálljt parancsolnak, más választás nem lesz, és ez szerintem már közel van, hogy mást ne mondjak azért, mert a jövő hét végén tartományi választás lesz Ausztriában, várhatóan a FPÖ megerősödését és a szocdem kancellár bukását hozva. Onnantól a horvátoknak is át kell gondolniuk az egészet, mert ha az osztrákok/németek nem fogadják a migránsokat, logikus, hogy a magyarok sem. Az egy érdekes pillanat lesz.

admins · http://migransnews.blog.hu/ 2015.10.04. 13:14:22

A Vecernji List vasárnapi számában arról cikkezett, hogy Magyarország az egyetlen "kliense" Horvátországnak, ahova migránsokat szállít, és amely rövidesen "lemond róluk".
A cikk írója rámutatott, hogy amíg Zoran Milanovic horvát miniszterelnök továbbra is "speciális háborút" folytat Magyarországgal, és arról beszél, hogy a menekültek fogaikkal rágják majd szét a szögesdrótot és a magyaroknak lőniük kell rájuk, Ranko Ostojic horvát belügyminiszter bejelentette, hogy új útvonal felé irányítják a migránsokat, mégpedig Szlovéniába.

migransnews.blog.hu/2015/10/04/ha_lesz_magyar_hatarzar_a_horvatok_szlovenia_fele_iranyitjak_a_migransokat

Szalay Miklós 2015.10.04. 13:15:08

Egy módszeres, körültekintő és kiegyensúlyozott összefoglaló a menekültkérdésről:

egyvilag.blog.hu/2015/09/30/egyeb_a_menekultkerdesrol_ketto

Megpróbáltam, de az Indexnek nem kellett a címlapra, ők tudják, miért. Volt ennek egyébként egy előző verziója, amivel esetleg találkozhattatok, azt egészítettem ki. Most már egészen kerek.

monddazigazatmar 2015.10.04. 13:45:45

@Sir Galahad: Szerintem pedig simán lezárhatnánk. Sőt, le is kéne.
Oldja meg a tisztelt migráns az utazást legális keretek között. Hol van az leírva, hogy egy országnak összefogdosnia, utaztatnia, védenie meg etetni kell egy hordát.

Kampfer 2015.10.04. 14:11:46

A horvátok akkor fogják megszívni, amikor valóban lezárjuk a határt. De akkor annak a zárnak hermetikusnak KELL lennie, minden támogatást és erőforrást biztosítani kell az ott állomásoztatott élőerőnek, lehetőség szerint fejleszteni és erősíteni kell a már meglévő határzárat is! Több technikára, több és magasabb, erősebb kerítésre, katonákra, fegyverekre és helikopterekre, drónokra, BTR-ekre lesz szükség! De ez az egyetlen járható út, ezt meg kell tettünk az országért! Hogy a horvátok nem így gondolják...? Szívük joga! De ez minket nem kell, hogy érdekeljen!
Kamp.

Kampfer 2015.10.04. 14:15:53

@Könnyen elkaptuk, uram!: Nem orbán adja ki a tűzparancsot, hanem az illetékes miniszter és a fegyveres erők erre felhatalmazott parancsnoka. De segítek: az őrkatona eddig is használhatott fegyvert, mert az őrszolgálat az fegyverrel teljesített szolgálat! Nekünk anno úgy tanították a seregben, hogy az őrszolgálat az békeidőben (tudod: nem hadiállapot, nem rendkívüli állapot, békeidő) is harcfeladat. A fegyverhasználatot pedig a szolgálati szabályzat szabályozza. Ali megrongálja a kerítést, ha felszólításra sem hagyja abba, akkor tüzet kell nyitni. A felállított őr (vagy járőr) pedig a felszólítás után az átsurranó migránsokra is tüzet KELL nyisson! Aki ott szolgál, annak ez egyértelmű.
Kamp.

nu pagagyí 2015.10.04. 15:16:07

@Kampfer: Lehet persze menekültekre lövöldözni, csak ne felejtsenek el beszerezni nagyon jó ügyvédet a felbujtók és végrehajtók, amikor majd beidézik őket a Hágai Nemzetközi Bíróság elé.

nu pagagyí 2015.10.04. 15:27:27

@Kampfer: Tanulmányozni kéne az észak-koreai tapasztalatokat, ők szakértői a hermetikus határnak. A koreai titok nem a pengésdrótban rejlik, hanem a 170 méteres Dzsucse toronyban, az sugározza az eszmét a rendíthetetlen határőrökbe. Nálunk egyelőre be kell érni az 1,60 magas Orbánnal, aki ugyan toronyként emelkedik ki nyájából, de még nem sugároz kellő intenzitással.

♔bаtyu♔ 2015.10.04. 15:40:28

@Sir Galahad: " A határt Mo. nyilván addig nem zárja le, amíg az osztrákok/németek fogadják az áradatot."

Ez a két ország a liberálisaik miatt szerintem nagyon megszívta. Viszont amíg a libsik ott a bevándorlásért tüntetnek, addig nincs is gond, szépen és ütemesen megkapják az összeset.

♔bаtyu♔ 2015.10.04. 15:46:03

@Sir Galahad: "Onnantól a horvátoknak is át kell gondolniuk az egészet, mert ha az osztrákok/németek nem fogadják a migránsokat, logikus, hogy a magyarok sem. Az egy érdekes pillanat lesz."

Na igen és itt lesz előnyben az, akinek kerítése, törvényei vannak. Az osztrákok és a horvátok szemét nem véletlenül csípi a kerítésünk, hiszen mi szépen kiszállunk a problémahalmazból. A humanizmus csak álca.

Orbánék fél éve mondogatják, hogy össze kellene fogni, ehelyett ezek náciztak, mert az olcsóbb.

♔bаtyu♔ 2015.10.04. 15:49:34

@nu pagagyí: Ne strapáld magad, akkor az USA és Izrael is ott ülne. A határait egy ország az illegális behatoló halála árán is megvédheti.

A libsik természetesen hisztiznének, de 2 éven belül tudod hány libsi lesz az EU-ban? A fele sem. Osztrák, horvát, Merkel bukik

♔bаtyu♔ 2015.10.04. 15:52:21

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Van egy gyanúm, hogy Orbán elég rendesen be fog segíteni a horvát miniszterelnök megbuktatásában. De az osztrákéban is.

Mindkettő nagyon megérdemli.

midnight coder 2015.10.04. 15:59:00

@nu pagagyí: Tudod, van egy olyan szakma, amit úgy hívnak, hogy katona. Neki az a dolga, hogy teljesítse a kapott parancsot. És ez nem fakultatív. A koreai sem feltétlenül a meggyőződésből lő, hanem mert arra kapott parancsot. És a magyar határt fegyveresen védő katona tevékenységét akkor lehet elkezdeni tárgyalni, amikor a konfliktust kirobbantó, azaz Szaddám Husszeint a nem létező vegyi fegyverek ürügyén legyilkoló, Irakot megszálló amerikai katonák börtönben ülnek.

♔bаtyu♔ 2015.10.04. 16:08:37

"Gordan Jandrokovic, a HDZ elnökségének tagja szombaton a párt választási gyűlésén Zágrábban kijelentette: hetek óta tudja a kormány, hogy Magyarország lezárhatja Horvátországgal szomszédos határát. Ezért szerinte Zágrábnak mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy a migránsok a jövőben ne léphessék át illegálisan a szerb-horvát határt.

Milanovic szerint nem lehet megvédeni a határokat - idézte Jandrokovic a miniszterelnököt. Milyen ország az, amely nem tudja megvédeni saját határait? - tette fel a kérdést.

A HDZ szerint nemcsak Dalmáciát kell megkímélni a migránsáradattól, hanem Kelet-Szlavóniát is, mert mindenkinek egyforma bánásmódban kell részesülnie.

"Minden határt egyformán kell felügyelni, főleg hogy Németország közölte: a helyzet ellenőrizhetetlenné vált és Horvátországnak meg kell védenie határait, s egyúttal az Európai Unió határait is" - mondta. "

nu pagagyí 2015.10.04. 16:09:47

@midnight coder: Magyarországot már minden mértékadó tényező figyelmeztette, hogy ne viseljen háborút a migránsok ellen. Lehet persze saját törvényeket hozni, ami alapján le lehet gyilkolni asszonyokat és gyerekeket, de én nem tenném. Nem kell hozzá sok ész kitalálni, hogy lesz következménye a dolognak, ha megtörténik. Hende nem az eszéről volt híres, mégis kitalálta, hová fajulhatnak a dolgok. Most még mindenki eldöntheti, részt akar-e venni a vezérúr akciójában, vagy inkább nem. Én az utóbbit javasolnám.

♔bаtyu♔ 2015.10.04. 16:19:33

@nu pagagyí: Ne strapáld magad, mert mi nem a migránsok ellen viselünk háborút, hanem az illegális határátlépés ellen.

Szóval te azt "javaslod", hogy bárki jöhessen ellenőrizetlenül át a határokon? Ezt akkor szépen dugd fel magadnak, mert elég ostoba javaslat.

Kampfer 2015.10.04. 16:20:15

@nu pagagyí: Ostobaság... Határsáv fegyveres védelme esetén az írott esetben a nemzetközi jog szerint is jogszerű a fegyverhasználat. A határok védelme tagállami hatáskör. Az írott eset NEM a hágai bíróság hatásköre... Úgy is fogalmazhatnék, hogy egy nagy lófasz köze van bármilyen ütődött hágai szartarisznya jogásznak az esethez...!
Kamp.

Kampfer 2015.10.04. 16:21:37

@nu pagagyí: Én inkább a spanyol, bolgár, amerikai és görög kerítések tapasztalatait tanulmányoznám. És abból vonnék le következtetéseket. Szerintem többre megyünk vele!
Kamp.

♔bаtyu♔ 2015.10.04. 16:23:41

"A magyar kerítés sem segített
Azzal kapcsolatban, hogy Horst Seehofer bajor miniszterelnök hibának nevezete a Magyarországról elindult menedékkérők beengedését, Angela Merkel hangsúlyozta, hogy Bajorország kiemelkedő munkát végez. "A másik oldalon azt is el kell mondanom: nem hiszem, hogy kerítések segítenek".

"Ezt láttuk Magyarországon, ahol sok ráfordítással felépítettek egy kerítést, és a menekültek mégis jönnek és más utakat keresnek" - mondta Angela Merkel. "Kerítésekkel nem fogjuk megoldani a problémát" - tette hozzá a német kancellár."

Nem is Németország megvédésére szolgál a magyar kerítés. A saját védelmüket talán oldják meg ők.

Ján Slota az MSZPhez jár magyar gyülöletet tanulni 2015.10.04. 16:24:15

Egyaltalan nem kene foglalkoznunk az elmebeteg horvat miniszterrel, mert ossze vissza hazudozik.
Zoran Milanovic nem mas, mint a horvath Gyurcsany Ferenc.
HAZUDTUNK REGGEL DELBEN, DELUTAN, EJJEL NAPPAL, UZSONNA IDOBEN.

nu pagagyí 2015.10.04. 16:24:34

@♔bаtyu♔: Kár örülni, mert egy nacionalista tagokból álló EU-ban csak szívnánk. Például az osztrák FPÖ simán lezárhatja a magyar határt, mert ők a magyar migránsokból sem kérnek. Szerencsére ennyire nem borús a helyzet, majd domesztikálja valamelyik nagyobb osztrák párt őket, mint Schüssel annak idején. Merkel helyett meg jön egy másik Merkel.

Kampfer 2015.10.04. 16:25:38

@midnight coder: Én még azt is hozzátenném, hogy el kéne kezdeni akár erővel is pofozni azokat a hazai politikai és média erőket, amelyek kétségeket akarnak ébreszteni a rendőrökben, katonákban! Helyes az a felismerés, hogy ez az undorító sáskahad valós fizikai fenyegetést jelent az országnak, ezért akár fegyverrel is és a migránsok halála árán is, de indokolt és jogszerű védekeznünk. Az adott esetben a gyurcsótány és hasonszőrű szarházi társainak a viselkedését pedig konkrétan államellenes bűncselekményként definiálnám és minimum fegyházzal kellene sújtani! Hágának meg ehhez lófasz köze sincs...!
Kamp.

♔bаtyu♔ 2015.10.04. 16:32:53

@Kampfer: Ezek csak visszaböfögik az index és hasonlók írásait. Nyilván számára is nyilvánvaló, hogy a határokat kizárólag műszaki határzárral lehet megvédeni, nem ostoba gyerekek ezek.

Most egy ilyen csókának nyilván tökmindegy lenne, hogy Abdullah Zákányon, vagy valami szlovén határvároson át jut el Berlinbe, tehát nem kellene hogy zavarja a magyar határkerítés, hiszen tökmindegy, hogy van vagy nincs, Abdullah eljut Berlinbe.

Azért zavarja, mert azokat zavarja, akiket eleve orbán és a jobboldali kormány zavar. Ez a magyarázata.

Persze ezek a libsik ott hibáznak, hogy a külső pártatlan szemlélő számára érveik ostobák, hiszen ha a kerítés hatástalan lenne, egyetlen kerítés nem lenne az utcákban, ha a bevándorlók hasznosak lennének akkor az osztrákok és a németek ingyenes buszjáratokat indítanának Albániába, Afganisztánba és Szíriába, a liberálisok pedig nem állnának bukásra az összes érintett országban.

♔bаtyu♔ 2015.10.04. 16:38:56

@nu pagagyí: Nézd ez a vita azért értelmetlen, mert én az EU árán sem akarok bevándorlást, tehát nem igazán érdekelnek az EU retorziói. Az EU nekem kevésbé fontos mint Mo.

Az sem érdekelne, ha a határellenőrzésért és a migráció kizárásáért cserében elő kell vennem az EU határain az útlevelemet, kisebb probléma ez, mint a bevándorlás.

Az pedig nyilvánvaló, hogy az osztrák liberálisok hazaárulók, tehát bárki jön helyettük, az csak jobb lehet az osztrákoknak.

Ne reménykedj, az elkövetkezendő időszak az európai liberálisok fekete korszaka lesz. Európa vagy átalakul és lerázza magáról Izrael és az USA béklyóit, vagy háborúba sodorják, de a libsiknek egyik esetben sem lesz jó.

Kampfer 2015.10.04. 16:39:15

@♔bаtyu♔: Pénteken ment vissza a finn trénerem, itt volt egy hétig. Na ő aztán elmondta, hogy lappföldön (is) úgy gyűlölik már ezt a sok szír-szar migráns tetvet, hogy legszívesebben már géppuskáznának rájuk! Alig tudják a magyar városneveket kimondani, de a 'Röszke' már nagyon megy nekik! És tapsikoltak, mikor látták, hogy valahol végre útját állják ennek a gusztustalan sáskahadnak! És tisztában vannak azzal is, hogy a horvát határ lesz a következő, látják, hogy itt legalább ki merik mondani, hogy nem kell a magyar társadalomba ezeket a szír-szarokat beengedni! Ők is ezt szeretnék otthon hallani, de sajnos ők bukták, mert még három évig ez a lófaszkormányuk lesz hatalmon...
Ami pedig a fritzeket illeti:
Miért nem olyan aktív a követségük Athénban és Ankarában? Ott kiadhatná a vízumot ennek a sok mocskos szemétnek és akkor mehetnének legálisan, nem letaposva a fél világot...! De valahogy ez nagyon nem megy nekik... Miért is?
Kamp.

monddazigazatmar 2015.10.04. 16:40:42

@nu pagagyí: Te annyira sötét fasz vagy, hogy az fáj.
Na, mutass egy példát az elmúlt 50 évből, amikor azért ítéltek el BÁRKIT, mert az őrkatona lelőtte az őrzött területre betörő, a felszólításnak eleget nem tevő behatolót.
Hágai bíróság bazmeg. Sétálj be az amcsi követségre, de ne állj meg, amikor azt mondják, hogy Stop.

Kampfer 2015.10.04. 16:42:12

@nu pagagyí: Nézd, én ezt leszarom. Zárják le ők is a határukat, ahogy nekünk jogunk, úgy nekik is. Ha pedig schengennek annyi, akkor legyen annyi. És tudod mit? Ha a szarházi liberális tetvek szerint emiatt mennünk kell az unióból, akkor legyen úgy! Torkonszarom az eu idióta és agybeteg, balfasz politikusait és ebből az agybeteg rendszerből is qrvára elegem van már! Ha az az ára, hogy ne legyen itt migráns fertő, akkor basszon egyedül az eu és viszlát! De remélem, akkor mi is húzunk egy falat a faszszopó osztrák határra, de nem kerírtésből!
Kamp.

monddazigazatmar 2015.10.04. 16:45:02

@nu pagagyí: "Például az osztrák FPÖ simán lezárhatja a magyar határt, mert ők a magyar migránsokból sem kérnek. "
Höhöhö. Te idióta. Akkor talán át kell gondoloni az EU alaptételeit. Tényleg ennyire szánnivalóan hülye vagy, vagy direkt csinálod?

♔bаtyu♔ 2015.10.04. 16:46:26

@Kampfer: Túldimenzionálják ezek magukat és az EU-t is.

♔bаtyu♔ 2015.10.04. 16:48:04

@monddazigazatmar: Igen, és ha kilépnénk az EU-ból jönne a kőkorszak.

Eleve ki sem engednének lépni, másnap már nem lenne a helyén a magyar kormány.

Kampfer 2015.10.04. 16:51:06

@♔bаtyu♔: Itthon mindenképpen! De azt nem tudom, hogy Nyugat-Európában nincs-e nagyobb súlyuk, mint amit a politikai támogatottságuk indokolttá tenne? Sajnos a liberális egy olyan undorító állatfaj, amely nem válogat az eszközökben...
Kamp.

monddazigazatmar 2015.10.04. 16:51:51

@♔bаtyu♔: ??
Nem értem miről beszélsz.
Ha az osztrákok nem kérnek a magyar migránsokból, akkor rábasztak, EU alapjog a munkaerő szabad vándorlása. (az sem a zöldhatáron).
Majd ha a szíriaiakkal egy unióban leszünk, akkor jogosan fog valaki puffogni, ha korlátozzuk a mozgásukat.

nu pagagyí 2015.10.04. 17:26:18

@♔bаtyu♔: Én sem javaslom, hogy bárki szabadon grasszáljon az országban, ez a Fidesz tempója, akik a keménykedés ellenére tulajdonképpen nagyüzemi embercsempészetet folytatnak a regisztrálatlan menekültekkel (Pintér szerint tízezrével szállítjuk őket regisztrálatlanul az osztrák határra).

A mi feladatunk lett volna profin kezelni a migránsokat (akik átjutottak a görögökön), de ezt már a kezdő lépésként elindított gyűlöletkampány meghiúsította. A nemakarásnak nyögés lett a vége. Körbekerítettük az országot és a lőparancsnál tartunk.Lőparancsot természetesen nem a belügyi egységeknek adtak (ide tartoznak a határőrök), hanem ravaszul katonákat rendeltünk a határra, akiknek helyes meglátásod szerint szolgálati kötelezettségük, hogy lelődözzék a migránsokat. Melléktermékként összevesztünk az összes szomszédos országgal.

Ebből a szarból kéne kimászni. Azt kéne csinálni, amivel kezdeni kellett volna: tárgyalni a szövetségeseinkkel. Akik már Európában kóricálnak, azokat kezelni kell. Ha már kerítést emeltünk, rakjunk rá ajtót, amin átjöhetnek és a nemzetközi normák szerint bíráljuk el a státuszukat. Vizsgáljuk meg nem terrorista-e az illető. Addig is bánjunk velük emberségesen, biztosítsunk emberhez méltó körülményeket. Ha az illető nem minősül menekültnek, mert a származási országa biztonságos, akkor juttassuk haza, ha a szövetségeseink nem tartanak rá igényt. A menekülteket pedig a befogadási kvóták szerint majd elviszik a többiek. Ha nem követelőzünk, hanem kérünk, az EU segíteni fog, ahogy most is segít, de akkor azért többet érnénk el.

Ettől függetlenül nekünk is szükségünk lenne bevándorlókra, mert országunk töretlenül töpörödik. Oké, neked nem tetszik a választék, de ha szétnézel azt látod, nem lesz jobb. Nincs olyan migránskibocsátó ország, amely a magas magyar igényeknek megfelelő tulajdonságú migránssal szolgálna. Kapálni meg ezek is tudnak, sőt még agysebész is lehet köztük, de akár olyan potenciális focistára is ráakadhatunk, aki egymás után két egyeneset tud rúgni a labdába.

Hosszabb távon nyilván tervezettebb migránsbeáramlásra kell törekedni. Előbbinek a kulcsa Törökország lehet. Az ottani táborokból kellene elhozni az embereket, de csak egy fix idejű ott tartózkodás után. Aki lehúzott ott mondjuk egy évet és elvégezték rajta a biztonsági ellenőrzéseket, lehetőséget kell kapnia, hogy valamelyik EU országba kerülhessen, ahol munkához és megélhetéshez juthat. Ez egy jó kompromisszum lenne a törökök és az EU között. Ők nyilván jobban figyelnének rájuk, mert nem kell számolniuk végtelen számú menekülttel és Európát sem lepné el hektikus módon extrém mennyiségű migráns. Ezzel egyidejűleg nyilván meg kell oldani a török szigetek védelmét. Az EU-ba nemcsak Törökország felől, hanem Líbiából is áramlanak a migránsok (főleg Olaszországba), velük is foglalkozni kell természetesen.

A többi a háborúk lezárásán múlik, de ez nem lesz egyszerű. Pillanatnyilag reménytelennek tűnik. Nekünk mindenesetre részt kell vennünk az EU és a NATO akcióiban.

nu pagagyí 2015.10.04. 17:28:03

@monddazigazatmar: Erre mondtam, hogy egy nacionalista EU életképtelen. A példától nem kell félni, az FPÖ nem lesz egyedül kormányon.

kvadrillio 2015.10.04. 17:37:49

DRÁMA AZ ENSZ KÖZGYŰLÉSEN...45 MP-IGG HALLGATOTT NETÁN JAHÚÚÚÚ...
2015.10.04. 07:53:09
Az erőszak rossz tanácsadó mindegy, hogy kitől jön és milyen alapon. Az Európára rázúdított migrációs hullámnak a melegágya nem Magyarországról indult ki. Okát talán kár is volna firtatni, ha valamiféle megbékélés látszata körvonalazódna. Évszázados problémákat tár fel az újság Amerikából mely Izrael és az arab térségben levő országok közt van. Visszatekintve az Európában elszenvedett holokausztra melyben mi is szereplők voltunk a Hitler oldalán. Megtörtént. Megtörténtek a bocsánatkérések is. Ellenben úgy tűnik, hogy a megbocsájtást felváltotta a nem felejt mely az ENSZ közgyűlésen mélyen kidomborodott.
A bűnbakkeresésen túl vagyunk. A szándék is kezd kidomborodni az oldalakon. Most már csak az időpont a kérdés, hogy mikor, miért és kiknek az érdekében kell a fél világot a vágóhídra felvinni!Igen! Mert ez nem háború lesz! Ez tömegmészárlás lesz!

.........MILYEN BIBLIA ??? AMIT A ZSIDÓK ÍRTAK, ÍRNAK FOLYAMATOSAN SAJÁT MAGUKRÓL, MAGUKNAK ??? TE....HÜLYE VAGY ??? :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))

kvadrillio 2015.10.04. 17:39:47

nanasimihaly ......:Az erőszak rossz tanácsadó mindegy,..........VÁLASZOM NEKI...:o).

kvadrillio 2015.10.04. 17:42:03

KLJ-54:csutak.fw.hu 2015.10.03. 22:56:02
Minden tiszteletem a zsidó népé!
Én bizony a helyükben kicsit agresszívebb lennék.
Az a föld a Biblia szerint is az övék és nem ők tehetnek arról, hogy a palesztin népnek az Angolok nem jelöltek saját hazát.
Leon Uris regénye szépen leírja a történteket, de Kardos G. György regényeiből is az Izrael állam születése körüli idők történései megismerhetőek.
Nem szeretem az erőszakot, távol áll tőlem, de ez nem jelenti azt, hogy adott esetben ne tudnék kegyetlen választ adni!
Amit Izrael állam lakossága tesz az tiszteletre méltó.
Az a föld az övék akár tetszik ez bárkinek is akár nem!

...BOCSIKA ......MILYEN BIBLIA ??? AMIT A ZSIDÓK ÍRTAK, ÍRNAK FOLYAMATOSAN SAJÁT MAGUKRÓL, MAGUKNAK ??? TE....HÜLYE VAGY ??? :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Válasz erre

kvadrillio 2015.10.04. 17:44:13

A palesztin ellenállás leküzdötte az Al-Kaida terroristákat Kelet-Aleppoban

A palesztin Jeruzsálemi Dandár visszaverte a Nuszra Front és szövetségeseinek a t Najrab Katonai Repülőtér ellen indított támadását.

A szíriai Al-Kaida, a Dzsabhat Al-Nuszra (Nuszra Front) együtt szövetségeseivel a Harakat Ahrar Al-Sham és a “Szabad Szír Hadsereg” (FSA) nevű terrorszervezetekkel megpróbáltak beszivárogni a Najrab Katonai Repülőtér délnyugati peremén, emiatt intenzív tűzpárbajok sorozata bontakozott ki a megszálló terroristák és a repülőteret védő, Szíriához hű palesztin ellenálló mozgalom a Liwa Al-Kudsz (Jeruzsálemi Dandár) katonái között.

A Dzsabhat Al-Nuszra és a szövetségesei kemény ellenállásba ütköztek a Najrab Katonai Repülőtér védelmi övezetében, amikor a palesztin ellenállás, a Liwa Al-Kudsz katonái visszaverték a vahabita terroristák támadási kísérleteit, amelyek a védelmi vonalak áttörésével próbálkoztak; a harc során 22 megszálló vahabita fegyveres hullott el és az Al-Kaida terroristák két páncélozott járműve megsemmisül.

Eközben a Kwejersz Katonai Repülőtérnél húzódó arcvonalon Szíriai Arab Hadsereg Gepárd Alakulatai (dandár jogállású különleges műveleti magasabb egység) együttműködve a Nemzetvédelmi Milíciával (NDF) egy új támadást indítottak az “Iraki és Levantei Iszlám” (ISIS) terrorszervezet védelmi vonalai ellen Ajn Szabil településen, ahol jelenleg folyamatos összecsapások vannak a két fél között az előretörésért ezen a változó arcvonalon.

A tartományi fővároson belül a Szíriai Arab Hadsereg és a Liwa Al-Kudsz (Jeruzsálemi Dandár) folytatták ellentámadásukat az egykori Tudományos Kutatások Központjánál az Al-Rashidin kerületben, likvidálva 11 ellenséges vahabita fegyverest az aleppoi terroristák “Fatah Al-Halab” nevű koalíciójának tagjai közül.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

kvadrillio 2015.10.04. 17:44:57

JERUZSÁLEMI DANDÁR ?????? EDDIG NEM IS HALLOTTAM RÚÚÚLA ! :)

monddazigazatmar 2015.10.04. 17:48:15

@nu pagagyí: Ez már tényleg fáj.
"hanem ravaszul katonákat rendeltünk a határra, akiknek helyes meglátásod szerint szolgálati kötelezettségük, hogy lelődözzék a migránsokat."
Honvéd. Próbáld meg értelmezni a szót. 2 részből áll.
Az arabjaidat azóta visszük regisztrálatlanul amióta a regisztráció miatt nyekergett fél európa összes hülyéje. Veled az élen - visszakeressem az okosságaidat, hogy hagyni kell menni őket amerre akarnak?
Na, aztán jön a többi agymenésed:
"Azt kéne csinálni, amivel kezdeni kellett volna: tárgyalni a szövetségeseinkkel."
Kb január óta tárgyalgatnak. Semmi nem történt. Mág az itthon hülyék mint Kunhalmi is megmondták, hogy ez csak kitalált probléma. Juncker még mindig 120 ezer elosztásánál tart. Az összes javaslat -beleértve a tiedet is- addig tart, hogy tárgyalni kellene. Mert fingotok nincs, hogy mégis mi a gecit kéne kezdeni. Csak ez nem érdekli Aliékat, ők jönnek.
"Ha már kerítést emeltünk, rakjunk rá ajtót, amin átjöhetnek és a nemzetközi normák szerint bíráljuk el a státuszukat. "
Hülye szobatudós. Ezeket határátkelőknek hívják, tudod? Ott be lehet szépen jönni. Csak ezek nem ott akarnak.
"Ettől függetlenül nekünk is szükségünk lenne bevándorlókra, mert országunk töretlenül töpörödik. Oké, neked nem tetszik a választék, de ha szétnézel azt látod, nem lesz jobb."
Ez úgy menne egy normális országban, hogy feladnánk hirdetést, szír, zambiai meg akármilyen lapokban, hogy "keresünk ilyen meg olyan embert" végzettség, tudás, vallás,akármi szerint. És utána idehozatnánk. Senki nem kényszeríthet olyanra, amit te mondasz, hogy itt van egy rakat analfabéta szír, de fogadjuk be őket, mert nem jön jobb. Ha tényleg kell ide x ezer orvos, akkor majd hozatunk. Olyat akinek diplomája is van, nem csak behazudja.

monddazigazatmar 2015.10.04. 17:51:15

@nu pagagyí: Nacionalista EU életképtelen? Miért?
Bazmeg, az EU egy gazdasági szövetség. Attól mert valaki nacionalista még kereskedhet bárkivel. Sőt, egy darabig nem mehetett friss csatlakozott dolgozni Angliába aztán csak túléltük

kvadrillio 2015.10.04. 17:54:22

A palesztin ellenállás leküzdötte az Al-Kaida terroristákat Kelet-Aleppoban

A palesztin Jeruzsálemi Dandár visszaverte a Nuszra Front és szövetségeseinek a t Najrab Katonai Repülőtér ellen indított támadását.

A szíriai Al-Kaida, a Dzsabhat Al-Nuszra (Nuszra Front) együtt szövetségeseivel a Harakat Ahrar Al-Sham és a “Szabad Szír Hadsereg” (FSA) nevű terrorszervezetekkel megpróbáltak beszivárogni a Najrab Katonai Repülőtér délnyugati peremén, emiatt intenzív tűzpárbajok sorozata bontakozott ki a megszálló terroristák és a repülőteret védő, Szíriához hű palesztin ellenálló mozgalom a Liwa Al-Kudsz (Jeruzsálemi Dandár) katonái között.

A Dzsabhat Al-Nuszra és a szövetségesei kemény ellenállásba ütköztek a Najrab Katonai Repülőtér védelmi övezetében, amikor a palesztin ellenállás, a Liwa Al-Kudsz katonái visszaverték a vahabita terroristák támadási kísérleteit, amelyek a védelmi vonalak áttörésével próbálkoztak; a harc során 22 megszálló vahabita fegyveres hullott el és az Al-Kaida terroristák két páncélozott járműve megsemmisül.

Eközben a Kwejersz Katonai Repülőtérnél húzódó arcvonalon Szíriai Arab Hadsereg Gepárd Alakulatai (dandár jogállású különleges műveleti magasabb egység) együttműködve a Nemzetvédelmi Milíciával (NDF) egy új támadást indítottak az “Iraki és Levantei Iszlám” (ISIS) terrorszervezet védelmi vonalai ellen Ajn Szabil településen, ahol jelenleg folyamatos összecsapások vannak a két fél között az előretörésért ezen a változó arcvonalon.

A tartományi fővároson belül a Szíriai Arab Hadsereg és a Liwa Al-Kudsz (Jeruzsálemi Dandár) folytatták ellentámadásukat az egykori Tudományos Kutatások Központjánál az Al-Rashidin kerületben, likvidálva 11 ellenséges vahabita fegyverest az aleppoi terroristák “Fatah Al-Halab” nevű koalíciójának tagjai közül.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

kvadrillio 2015.10.04. 17:56:38

Elválik az ocsú a búzától

Elképedek az európai primitivizmustól. A mi EU-s házigazdáink a világméretű terrorizmus támogatói!

Az Assad elnök elleni erőket támogatják amolyan mondva csinált ürüggyel, miszerint leszámolnak egy diktátorral, demokráciát exportálnak a helyére, mindeközben a legállatiasabb, vérszomjas bandáknak küldik a fegyvereket és muníciót! Bármit küldenek, bármilyen címszóval, végül a terroristákhoz jut. Ergo a terrorizmust támogatják.

Kadhafit is EU-s háttértámogatással tették el láb alól és lám mi lett az eredmény! Talán a fehér, felsőrendű nagy brüsszeli agyak ezt nem látták előre?

Szijjártó rosszul mondja. Nem az Iszlám Állam és a szíriai háború okozza a menekültáradatot. Nem igaz. A háború és az Iszlám Állam eszköz, következmény. Az ok más. Ha nem mondjuk ki az okot és nem teszünk ellene, akkor nem tettünk semmit. A pénzvilág, a bankárdinasztiák, a Soros-féle hatalmak az ok. Amíg ők léteznek, addig a világ sohasem lesz békés hely.

Hál’ istennek valami mocorog, látszik a fény az alagút végén. Lassan elválik az ocsú a búzától. A világ egy törésvonal mentén lassan kettéválik. Látszik egy tengely, aminek egyik felén a szarkeverők, manipulálók, a világ megrontói állnak, a másikon pedig azok, akik ebből ki akarnak törni. Új játékszabályokat akarnak. A háttérhatalmak hiába próbálják a homályt a szemekre tenni és iszlám-kereszténység konfliktusának mutatni a jelen eseménysorát. Nemsokára lehull a lepel.

Orientalista.hu – Mihálffy Balázs

nu pagagyí 2015.10.04. 18:28:05

@monddazigazatmar: Nincs kitől megvédeni az országot, de ha így folytatjuk, találhatunk ellenséget. Például a horvátokat. Nem jönnénk ki jól egy konfliktusból.

Az a baj veled, hogy már átmosták az agyad. Ellenségeket, világméretű összeesküvést látsz. Én speciel csak szerencsétlen embereket, akik egyszerűen élni akarnak. Talán odafigyelhetnél az EU kritikáira, az ENSZ főtitkár és a menekültügyi főbiztos véleményére, de talán a pápa megszólalása is megérdemli a figyelmet. Nem kell mindenkit gyűlölni, akit a vezér úr sugalmaz, ő csak a rövid távú hatalmi érdekeit figyeli, veled nem foglalkozik. A migránsok csak ürügy neki, minket egrecíroztat, nekünk mutatta be Röszkén mi várhat azokra, akikkel meggyűlik a baja, nekünk csinált olyan törvényeket, hogy minden szir-szarért különleges állapotot hirdethessen ki. A mi szabadságunkat veszélyezteti, nem megvéd téged, hanem kiszolgáltatottá tesz. Na, most már indulhatsz a határra emberre vadászni!

nu pagagyí 2015.10.04. 18:31:18

@monddazigazatmar: Az EU több, mint egy gazdasági szövetség. Ha csak az lenne, nem támogatnának minket, hanem kamatra adnának hitelt.

2015.10.04. 18:43:38

@monddazigazatmar: Figyelj, kisfiam. Én még voltam határőr....tudod, az átkosban. Talán elkerülte a figyelmedet, hogy kurvára nem erről beszéltünk. Tehát mégegyszer, hogy te is megértsd. Majd kétszer mondom. Kétszer mondom:
A jelenlegi állapot szerint igazad van, csakhogy: a határsértő nem fog határt sérteni, mert NEM LESZ ott katona.... gyengeelméjőek kedvééért leírom mégegyszer. Nem lesz ott katona. Ugyanis túl hosszú határszakaszt kell védeni. Az én időmben még sorállomány volt. Kicsit többen voltunk....
Tehát: az embercsempész a túloldalon beakaszt egy sodronyt a kerítésbe, és még szerb oldalon elindol a gépesített ....
A migránsok az így keletkezett résen beözönlenek és szétszóródnak. Esélyed sincs levegőbe lőni, mert nem vagy ott. Elmondom mégegyszer, nem vagy ott!
Mire odaér a rics, a menekültek töredékét találja meg, akik ellen nehéz fegyveresen fellépni, ugyanis nem tudod igazolni, hogy határsértő.... Nem érted tetten. Nem érted tetten.

2015.10.04. 18:49:14

@Kampfer: Nem fogsz húzni te semmilyen falat, csak a beledet, te hülye! Mit gondolsz, mit fogsz enni, ha kilépnénk az EU-ból? Még szerencse , hogy Orbán nem ennyire buta, csak kihasználja, hogy ennyire egységsugarú vagy. Tudod, az orosznak is addig kellesz, amíg stratégiai jelentősége van az országnak. Ha nem vagy benne az EU-ban, minek törődne veled, mint a gázvezeték vagy az atomreaktor büszke tulajával? Pont telibeszarna. De torkon....
Amúgy talán neked is felkeltette a figyelmedet (ja, nem, nem jött a napiparancsban), hogy Orbán beengedte az amerikaiakat... NATO hadgyakorlat Magyarországon????
A kerítés visszabontása a horvátok felől? Tábor tervezése a menekülteknek? Orbán már rég lenyelte, csak neked táncol....

2015.10.04. 18:53:25

@Kampfer: Én inkább a spanyol, bolgár, amerikai és görög kerítések tapasztalatait tanulmányoznám. És abból vonnék le következtetéseket. Szerintem többre megyünk vele!"

Egyszerű a képlwet, nem kell tanulmányozni. A kerítés kiegészülk kemény fegyveres védelemmel, felderítéssel. A görög nem is hatékony....

monddazigazatmar 2015.10.04. 18:53:33

@nu pagagyí: "Nincs kitől megvédeni az országot, de ha így folytatjuk, találhatunk ellenséget. Például a horvátokat. Nem jönnénk ki jól egy konfliktusból."
Az a párszázezer arab az ne zavarjon.
Az a baj veled, hogy oylan kurva egyszerű vagy, hogy egy plakát alapján szeretsz vagy utálsz valakit. Nekem ahhoz nem kell se Orbán, se Gyurcsány, hogy tudjam, hogy ezek nem kellenek ide.
Szegény embereket látsz akik élni akarnak, Baszod, én is élni szeretnék. Meg a gyerekeim is. Az miért nem olyan fontos a liberális uraságodnak? 45ben meg 56 ban jobban szarrá volt lőve ez az ország, mint most Szíria. Mi miért nem mentünk oda? Felépítettük, aztán most meg ideeszi a rosseb ezeket a mételyeket. A nagy barna szemű gyerekeikkel. A kurva anyádért nem olyan fontos a fajtádnak az én gyerekem, meg az én élni akarásom?
Leszarom az Ensz főtitkárt, meg mindenki mást is, én NEM akarom ezeket ide. Pont. Mivel 75% velem ért egyet, oldja meg a kormány, hogy ne jöjjenek ezek a nyüvek ide
Az összeesküvés elméleteiddel nem kezelnek? Én látok világméretű összeesküvést, de Orbán jól megmutatja Röszkén, hogy mi vár ránk? :D:D: Te szerencsétlen nyomorult, speciel eddig a Fletó lövetett a saját népére egyedül, nem? Egy éve, hogy nagy keményen megtámadták a fidesz székházat, és szerintem még egy pofont sem kapott egyik nagy forradalmár sem. Ja, de tényleg, egy vénember beszólt egy takony liberónak, hogy ráborít sósavat, ettől aztán úgy beszartak, hogy írtak vagy negyven blogot.

monddazigazatmar 2015.10.04. 18:57:43

@Könnyen elkaptuk, uram!: Én is voltam, képzeld el. Érdekes módon a jugó balhé közepén meg tudtuk volna védeni a határt, pedig sehol nem volt még a mostani technika. És pontosan tudom, hogy ha csak elterjed az, hogy ott esetleg picsánlőnek, akkor nem megy arra senki.
175 kilométer szakaszt szépen meg lehet védeni, ki ne találd, hogy nem.

2015.10.04. 18:58:40

@Kampfer: Neked is, a határon nem leszel ott, amikor megrongálja. Mert kevés hozzá a katona....megrongálni különben sem fogja a menekült, hanem ráhagyja az embercsempészre, aki viszont nem jön át, marad szerb területen....Ráadásul mivel érvényes még a nemzetközi egyezmény, azt be kéne tartanunk... de lehet, hogy a NATO azért rendez épp Magyarországon szemlét, hopgy kéznél legyen....rettegj, holnap visznek!

♔bаtyu♔ 2015.10.04. 19:04:11

Most miről beszélünk? Az országhatár megfelelő őrzése nem morális, vagy politikai, hanem biztonsági kérdés. Nem Merkelnek kell őriznie vagy nem őriznie a magyar határokat, hanem nekünk, ez nem is EU-s hatáskör, ezt már többször ki is fejtették az EU képviselői.

♔bаtyu♔ 2015.10.04. 19:09:10

@Könnyen elkaptuk, uram!: "Mire odaér a rics, a menekültek töredékét találja meg, akik ellen nehéz fegyveresen fellépni, ugyanis nem tudod igazolni, hogy határsértő.... Nem érted tetten. Nem érted tetten."

Nem kell hogy tetten érjék, hiszen nem tudja igazolni hogy szabályosan lépett be. Na most az ilyennel nem sokat szórakoznak. Ujjnyomat, 2 év felfüggesztett és kitiltás, mehet az osztrák határra. A többi már nem a mi dolgunk, hanem az osztrákoké. Itt nem kap menedékjogot, vizsgálat sincs, viszont ha visszajön lesittelik. De nem jön vissza, nem ostoba.

♔bаtyu♔ 2015.10.04. 19:12:19

@Könnyen elkaptuk, uram!: Orbánék tanulmányozták ezeket a kerítéseket, legalábbis a szakértőjük ezt mondta a TV-ben.

Mindegyik brutális és mindegyik működik. A legnagyobb nyomás a spanyol kerítésen van, a spanyol határőrök igen rendesen elverik aki "átesik" és gumilövedékekkel lőnek is. Ott ne azt nézd, hogy hetente százan átjönnek, hanem azt, hogy mennyien jönnének át, ha nem lenne. Napi több tízezren.

nu pagagyí 2015.10.04. 19:40:59

@monddazigazatmar:
"Baszod, én is élni szeretnék. Meg a gyerekeim is."

Megértem, csak..

Csak éppen kirúgatják, aki szólni mer kiszolgáltatott helyzete miatt és pechére állami alkalmazott (lásd fekete pólós nővér). Csak éppen tönkreteszik azokat a cégeket, akik nincsenek benne a haveri körben (lásd korrupció és piacrablások). Csak éppen szétlopják az országot, úgyhogy a te egzisztenciád sem lesz biztos, bármennyire is szeretnéd (lásd MNYP, földek). Csak éppen egy kényelmetlen szar országot rittyentenek köréd, amelyben már levegő sincs (lásd MMA, mint a kultúra letéteményese, vasárnapi zárva tartás, autónómiák felszámolása). Csak éppen leszarják a jogaidat, mivel egy illiiberális hatalom számára te egy senki vagy (lásd strájkjog, közérdekű adatok titkosítása, az állam megszállása). Csak éppen addig megy jól a dolgod, amíg tövig benyalsz a hatalomnak (lásd Simicska, Ángyán). Csak éppen lehetsz te is az, akit seggbe rúgnak, de akkor ne sírjál, nem fog senki megvédeni.

♔bаtyu♔ 2015.10.04. 19:41:38

"Határzárat követelnek

Vasárnap már az a követelés is felmerült, hogy zárják le a német–osztrák határt, ahol eléri Németországot a balkáni migrációs útvonal és a Földközi-tenger nyugati medencéje felől észak felé igyekvő menedékkérők áramlása, és vezessenek be menedékkérő-befogadási tilalmat. Horst Seehofer bajor miniszterelnök, a CSU elnöke pedig egy szombati nyilatkozatában ismét kiemelte, hogy hiba volt beengedni a Magyarországról elindult menedékkérőket.

„Elértük a kapacitásaink határait, tovább már nem megy, és előttünk vannak a téli hónapok. Ha nem rántjuk el a kormányrudat és nem vetünk gátat a bevándorlásnak, akkor jön az összeomlás” – mondta Seehofer a BR bajor tartományi közszolgálati televíziónak. Az irányváltást viszont csak a berlini vezetéssel együtt lehet végrehajtani. Ezért

„a kancellárnak világosan meg kell mondania, hogy a befogadókapacitásaink kimerültek”

– mondta a CSU elnöke."

Szerintem is hiba volt, de akkor nem lehetett volna dicsekedni a médiában és bennünket fikázni. A németek és az osztrákok amúgy saját népük rovására gyakorlatilag hátba lőttek bennünket, de szerencsére isszák is a levét. Merkel is bele fog bukni, hiába hiszik azt koaliciós partnerei, hogy nem pótolható. Még kétszázezer bevándorló és nagyon is pótolható lesz. 2016 márciusban lesznek a választások, addig akár félmillió is jöhet.

Még mindig nem fogják fel, pedig Orbán vagy ötvenszer elmondta, nem fogják tudni uralni a helyzetet. Most már nem is tudják uralni. Mi van akkor, ha lezárják a határokat? 1 méterenként egy német határőr? Nevetséges. Nekik már az sem lenne jó, ha kerítést építenének, mert egyszerűen elkéstek. Orbánra kellett volna hallgatniuk.

monddazigazatmar 2015.10.04. 19:58:21

@nu pagagyí: Ezeknek a faszságoknak semmi de semmi közük nincs a migráncsokhoz.
Kurvára unom, hogy amikor elfogynak az érvek, akkor előjöttök a sok féligazsággal, meg sejtetéssel.
(haveri kör). Bármelyik cégre szó szerint bármelyikre rá lehet bizonyítani, hogy fideszközeli, meg azt is, hogy MSZP közeli.
Nekem speciel van fidesz középvezető ismerősöm, meg MSZPs képviselő volt osztálytársam.
A föld nem megy sehova, nem lehet ellopni. Eddig bérelte valaki, eztán is bérelni fogja valaki. De akkor sincs semmi, ha eladják.
A MNYP elvételével pedig maximálisan egyetéertek. Egy elbaszott szar rendszerbe kényszerítettek bele. Őszintén nem érdekelt, hogy elvették.
A vasárnapi zárvatartás marhaság, de különösebben nem érzem ettől élhetetlennek az országot. Az MMA-t meg leszarom.

DE, tegyük fel hogy mindenben igazad lenne. Tegyük fel, hogy tényleg ilyen az ország, fideszmaffia meg kisfaszom.
AKKOR? Akkor "Szia Sánta, van púpod? Nincs? Nesze itt egy" alapon kellenek ide ezrével az arabok?
Az megoldás lesz?
Na, pont erről van szó, és ezért esik a ballib népszerűsége hála istennek. Mert az Orbán-utálatotok miatt nem láttok racionálisan.
Utálod orbánt, utálod a fideszt, zsigerből elutasítasz mindent amit mondanak.

2015.10.04. 20:52:48

@♔bаtyu♔: Nem kell hogy tetten érjék, hiszen nem tudja igazolni hogy szabályosan lépett be. Na most az ilyennel nem sokat szórakoznak. Ujjnyomat, 2 év felfüggesztett és kitiltás, mehet az osztrák határra. "
Köszönöm, pont ezt mondom. Örülök, hogy igazat adsz nekem. Innentől tehát logikus, hogy el kell kapni, eljárást kell indítani, lelőni nem lehet, viszont át kell toloncolni a határon..... Minek is a kerítés?

2015.10.04. 20:54:41

@♔bаtyu♔: Tehát brutálisan megverik... most számold ki, mennyi a magyar határ hossza, és hány katonánk van rá?

2015.10.04. 20:57:02

@monddazigazatmar: Ugye a magyar-osztrák határon nem volt sikeres határsértés amikor még állt a vasfüggöny? Ja, de! Pedig azt azért keményen védtük....és nem pusztán szerb oldalról jöhetnek, tehát ki ne találd már, hogy nem kell védeni a határt máshonnan ios!

2015.10.04. 20:58:57

@♔bаtyu♔: Én is tanulmányoztam. Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy homokba hiába vered, nem fog állni! Nagyon könnyű alagutat ásni alatta, könnyű kifordítani az oszlopot,tehát pusztán elrettent, amíg van merre menni. De utána...

2015.10.04. 21:01:59

@monddazigazatmar: Figyelj, Magyarország szarban van. Kár, hogy nem veszed észre, mert elvakít az Orbán imádatod. Lehet, hogy te szereted, ha szemenköpnek, a képedbe hazudnak. Tudom, vannak ilyenek, akik erre élveznek. Azt ígérte a fidesz, hogy nevesítve lesz a manyup pénzed, ha átlépsz. Lett? Szoptál. Azt ígérte Orbán, hogy egyszerűsödik az adóbevallás. Ja, ha munkanélküli vagy, tényleg elég a söralátét. Sörre már úgyse futja...

2015.10.04. 21:07:09

@monddazigazatmar: Érdekes módon a jugó balhé közepén meg tudtuk volna védeni a határt,"
Lófaszt. Mivel védted volna? Az a horvát hadsereg, de a szerb méginkább megevett volna reggelire.... szétszaladtál volna , vagy bújtál volna az amerikaiak háta mögé...Mivel védted volna meg az országot? Azokkal a fegyverekkel, amit akkori kormányunk épp a horvátoknak adott el? Vagy azokkal a járművekkel ,amiből jó, ha 10% elindult?

Kampfer 2015.10.04. 21:27:36

@Könnyen elkaptuk, uram!: egyrészt: a qrvaanyádat!
Másrészt: nyilván mindenkinek csak addig kellünk, amíg érdeke diktálja. Ebben az unio sem kivétel.
Harmadrészt: nekem nem kell sem orbán, sem lázár, hogy lássam, mit ér ez a szarházi siserehad! Itt voltak a nyáron tőlem párszáz méterre, bizonyítottak. Ahhoz még egységsugarúnak sem kell lenni, hogy felismerd a társadalomidegen, integrálhatatlan szarházi migránst! Nem bonyolult.
Továbbá szerintem az union kívül sem halnak feltétlenül éhen az emberek. És közel sem biztos, hogy az unio érdekét szolgálná a precedens, hogy egy tagja lelép... Nem két hetes folyamat lenne az sem!
A hadgyakorlatról nem csak a hírekből van tudomásom, csütörtök délben itt húztak el a helikoptereikkel a fejünk fölött! Szép kis tetves fehér csillagokkal a szürke festésen...
Kamp.

Kampfer 2015.10.04. 21:32:09

@Könnyen elkaptuk, uram!: ha átjött és felszólítják, hogy álljon meg, de nem teszi, akkor kurvára mindegy, hogy ki csinálta a lyukat, amin átjött... Semmiféle egyezmény nem tiltja azt, hogy határsértőre felszólítások és figyelmeztető lövés után nem lehet tüzet nyitni! Aki ezekből (és mellesleg a kerítésből) nem ért, azt szerintem le is KELL lőni! És nehogy már én rettegjek itthon, a saját szülőföldemen! Rettegjen az a tetves kurva migráns, amelyik azt hiszi, hogy csak úgy grasszálhat keresztül országokon...! Fulladjon folyóba, vagy lépjen aknára vagy szedjék le, kurvára nem érdekel a nyomoruk! Eljátszották az esélyt, hogy embernek tekintsem őket!
Kamp.

Kampfer 2015.10.04. 21:36:09

@Könnyen elkaptuk, uram!: Jah, persze bazdmeg. Egy későbbi kollégám akkor szolgált a szerb hadseregben. Ők meg arról beszéltek maguk között esténként beásva a magyar határra, hogy csak ne kelljen megindulniuk, mert a magyarok szarrá lövik őket, hogy a karebélyaiknak csak a tusa ér valamit, a tankjaik pedig jó, ha a határig nem rohadnak le... És egyébként is, lőni sem tanították meg őket... A páncélosaik meg a Mi-24-eseinktől fosták össze magukat (amiket azóta sikeresen kivontunk)! Hagyjuk ezt...!
Kamp.

Szomszéd Tibi 2015.10.04. 21:41:37

Milanovićra is lőni kellene. Csak a biztonság kedvéért.

2015.10.04. 21:47:57

@monddazigazatmar: Bármelyik cégre szó szerint bármelyikre rá lehet bizonyítani, hogy fideszközeli, meg azt is, hogy MSZP közeli"
Andy Vajna melyik cége mszp közeli? Simicskának sincs olyan, pedig......

2015.10.04. 21:56:02

@Kampfer: Vörös csillag jobb lenne.... egyébként tényleg egységsugarú vagy. A fideszpropagandát fújod, igaz, tehetségesen....
Kicsit most kifogok rajtad: te, mint nem fideszes, hogyan oldanád meg Magyarország gazdasági nehézségeit, ha kilépnénk az EU-ból? Gondolok itt arra, hogy VÁM köteles lesz minden termék, hogy kurvára nincs nyersanyagunk, hogy már a gázvezetéket sem rajtunk keresztül tervezi Putyin, a nagy magyarbarát...Hogy az ország gazdaságát kizárólag a nyugati betelepült ipar jelenti, hogy így is kényszermunkára Bocsánat, fideszül hogy is hívják? közmunkára köteleznek embereket, miközben arról álmodozol, hogy szabadság! Elvtársak, szabadság! Hát nem veszed észre, hogy már nincs tízmillió magyarnak sem miniszterelnöke?
Tudod, mi lenne, ha azok a magyarok, akik most külföldről küldik haza a GDP csaknem 2 azaz kettő (!) százalkékát, hazaköltöznének, mert nem kapnának munkavállalói vízumot????
Mit kezdenél a leépülő ipar mellett, mintegy 300 ezer munkanélkülivel???? Kurvára ráérnének. Tudod, nem véletlen, hogy vagy egy -másfél éve Orbán keményen kiállt a külföldön dolgozók mellett....

2015.10.04. 21:56:42

@Kampfer: Ja, anyádat nem szidtam. Elég csapás vagy neki te magad.

2015.10.04. 22:01:48

@Kampfer: És még annyit, hogy összekeversz valakivel. Én nem akarom befogadni a szír, albán, stb menekülteket. Ha visszaolvasol, azt állítottam, hogy a kerítés önmagában nem old meg semmit, hogy védeni kell, amire nincs kapacitás, hogy az EU-nak kéne megoldást találni, nem Magyarországnak, hogy nem kéne púposkodni a szerbekkel és horvátokkal, mert ugyanabban a cipőben járunk. Valamint, hogy miközben Orbán itt sztriptízel nektek, ti meg tágranyílt szemmel bámuljátok, azalatt szépen, minden bejelentés nélkül, mint szar a fűben, meglapulva végrehajtja a nyugati követeléseket....

2015.10.04. 22:03:43

@Kampfer: Csak akkor lőhetsz, te gyengeelméjű, ha nem adja meg magát. Namost, ott áll magyar területen veled szemben kétszáz menekült, akik mind feltartják a kezüket.... bizonyítsd a rongálást! Az nem bizonyíték, hogy benn vannak.

2015.10.04. 22:31:10

@Kampfer:
15 darab T-72M1-es a 11. harckocsi zászlóaljban (hét-hét harckocsi a zászlóalj két századában és egy zászlóalj-parancsnoki harckocsi).[2]
14 darab T-72M1-es harckocsi került Kalocsáról Tatára. A tizennégy harckocsi egy része az alegység állománytáblájában rendszeresített technikai eszközök kiegészítésére érkezett a tatai alakulathoz. A többivel pedig a Magyar Honvédség egyéb feladatainak ellátását biztosítják majd.[3]
A típus üzemideje lejárt. Új típust kell majd beszerezni, döntés azonban még nem született erről.
Miközben a szerbek mintegy 400 tankkal támadták meg Boszniát..... meg 200 ezer emberrel....

Édesanyádat puszilom, add át neki.

2015.10.04. 22:39:15

@Kampfer: A két dandár fölött nincs például hadosztály-parancsnokság. A 25 427 fős haderőből 12-13 ezer eleve fel van mentve lövészárokból, állandósult a mintegy 4000 fős békehiány a csapatoknál, nincs, aki a maradékot hadrendbe szervezze, és összesen csupán 3-4000 fő van ténylegesen harcoló beosztásban. A technikai eszközök „hadrafoghatóságáról” még nem is beszéltünk. A szárazföldi csapatok semmiféle tűztámogató képességgel nem rendelkeznek, a szövetséges légi támogatás fogadására csak korlátozottan alkalmasak. A harci helikopterek üzemideje lejárt 2012. december 31-én. Hende Csaba helikoptert venne – nehéz kérdés. Ha vesz, az 100 milliárdos tétel, 10 évre előre felemészti - a Gripenekhez hasonlóan - a szárazföldi csapatok fejlesztéséhez elengedhetetlen anyagi forrásokat. Ha nem vesz, nem lesz helikopterünk. Németh Zsolt felajánlása a Maliban folyó műveletekhez: „vannak vadászrepülőink, helikoptereink, orvosaink”. A Gripenek nem rendelkeznek a szárazföldi csapatok légi támogatásához szükséges fegyverzettel, a röpképes helikoptereknél túlzás a többes szám használata, orvosunk pedig itthon kevés van."

Ja, persze. A hadsereg, ami megállít bármit. Még az árvíz is kifog rajta....

2015.10.04. 22:42:32

@Kampfer: Ja, ha a haverod mondta, akkor az úgy is van!
osnyákok:
~100 tank
~200 000 katona
Horvátok:
~300 tank
~70 000 katona

szemben az előbb linkelt 29 magyar tankkal....
Édesanyád üdvözlöm, szegény nem tudhatta....

monddazigazatmar 2015.10.05. 01:31:49

@Könnyen elkaptuk, uram!: "Magyarország gazdasági nehézségeit, ha kilépnénk az EU-ból? Gondolok itt arra, hogy VÁM köteles lesz minden termék,"
Ne égesd már magad! Ha kilépsz még nem jelenti azt, hogy vámot kell kiszabni. Mondjuk ott van Svájc pl.
Mellesleg miért is rohanna ki bárki azért, mert az ország nem EU tag? Vágod, hogy a Suzuki és Opel a 90es évek elején nyitott? Tudod, hogy az Audi mikor? 93ban. Hol volt akkor még EU csatlakozás?
Kezdesz átmenni teljesen hülyébe:
"Ugye a magyar-osztrák határon nem volt sikeres határsértés amikor még állt a vasfüggöny? Ja, de! Pedig azt azért keményen védtük.."
Tízezrével átmentek szerinted? Akkor meg miről beszélsz? Ha fél évente átjut egy menekült, akkor mi van? Max lecsukják illeg. határátlépésért.

A nemzethalált meg a sörre sem futja dumát hagyjuk. Biztos így van.
A manyup pedig egy szar rendszer volt, SEMMI köze nincs az öngondoskodáshoz. Az meg nonszensz, hogy a levont nyugdíjjárulékot valami bank használja, közben a nyugdíjakat hitelből fizetik ki. Az enyémet is elvették, pont nem érdekel.

Megvédtük volna. Vagy legalább is megpróbáltuk volna, baszod. De a te sok eszeddel nyilván átengedted volna az Alföldet, mondván, hogy úgyis ők az erősebbek.
Vajnának is meg Simicskának is vannak MSZP-s ismerősei. Mit akarsz ezzel? SZerinted akkora nagy ez az ország, hogy bizonyos szint felett ne ismerjen mindenki mindenkit?

monddazigazatmar 2015.10.05. 01:34:25

@Könnyen elkaptuk, uram!: "Csak akkor lőhetsz, te gyengeelméjű, ha nem adja meg magát. Namost, ott áll magyar területen veled szemben kétszáz menekült, akik mind feltartják a kezüket..."
Szív megszakad. Bekísérni az őrszobára, eljárást indítani, és gyorsított eljárásban kitoloncolni a picsába tiltott határátlépésért. Mi is a problémád?

Kampfer 2015.10.05. 06:32:22

@Könnyen elkaptuk, uram!: Faszparaszt voltál, ez nem vitás! Édesanyám már eltávozott sajnos. Tehát baszódjál meg, te tetves köcsög!

Qrvára keversz valakivel, kistakony! Soha a büdös életben nem szavaztam sem a fideszre, sem az orbánra...! Nem vagyok a szavazójuk! Ebben a kérdésben viszont csak az ő vagy a Jobbik álláspontját tartom korrektnek.
Nézd, ha az az ára, hogy ez a sok szar ne jöjjön ide, akkor baszódjon meg az eu! Ha ezt ránk erőltethetik, akkor bármi mást is! Ember! Nézd már meg, hogy milyen selejtes kis szargecik irányítják ezt az agyhalott szervezetet...! A faszukat sem tudják kiverni szakmai segítség nélkül, de előtte azt is meg kell tendereztetni, majd illeszteni a költségvetésbe! És ha még buzi is a tag, akkor kedvezményt is igénybe lehet venni! Eu bazdmeg... Jah!
Szerintem mérlegelni kell a gazdasági előnyöket és a politikai-társadalmi kockázatokat. Ezt nálam jóval szakmaibb és képzettebb embereknek kell megtennie. Ha van egy eredmény, akkor azt a plebsnek tálalni és elmagyarázni. Kell ez nekünk, vagy sem... Ennyi!
Kamp.

Kampfer 2015.10.05. 06:35:07

@Könnyen elkaptuk, uram!: Fentebb elmagyarázták már neked...
Ha bejött, gépfegyver rászegez, felszólít. Ha megáll, őrszoba vagy tranzitzóna. Rögzít, fotóz, jegyzőkönyv. Majd szépen MINDET qrvagyorsan visszabaszni a horvátokhoz. Hogy előtte kap itthon egy felfüggesztettet, az mindegy, de 4-5-6 évre szépen ki is lehet utasítani innen. Ez a lényeg...
Ha nem áll meg...? Akkor úgy járt! Abban a helyzetben tényleg csak a katonát sajnálnám, nem tudom, hogy hogyan viselné a terhet... De ezért áll ott!
Kamp.

Kampfer 2015.10.05. 06:38:29

@Könnyen elkaptuk, uram!: 1993-at írtunk akkor, te büdösgyökér...! Akkor még Tatán is több tankunk volt, voltak Mi-24-eseink. A srác 1997-ben volt a kollégám. És a szerb oldalon voltak beásva a magyar határral szemben. Ő mondta el, hogy fostak. Ő is, a szerb és montenegrio társai is. Szarok rá, mit írogatsz itt, láttam a fotóit, ő maga mondta el. Hitelesebb a számomra, mint te...

Édesanyámat pedig ne nagyon emlegesd, te kis tetves tahó kóborgén...! Rohadjon el a hullád egy lámpavason, te kis görény!
Kamp.

Kampfer 2015.10.05. 06:40:49

@Könnyen elkaptuk, uram!: 1993-at írtunk, kis faszparaszt! Eszed, mint egy lepkének! Dögölj meg! Csak használsz vele a világnak!
Kamp.

monddazigazatmar 2015.10.05. 10:36:05

@Könnyen elkaptuk, uram!: 29 magyar tank volt 91ben? Na ne basszál már fel tényleg
süti beállítások módosítása