Migráns News

Migráns News

A német lakosság 30 százaléka 15 év múlva bevándorló lesz

2015. október 06. - admins

nemetorszag_bevandorlok.JPG

Nógrádi György magyar biztonságpolitikai szakértő részt vett a német védelmi minisztérium két napos évértékelő megbeszélésén.
Mint ott kiderült, Németországból 740 ember ment ki az Iszlám Állam mellett harcolni, közülük 100 meghalt, 240 jött vissza, akik gyakorlatilag gyilkosok. Ezek azok, amiről hivatalosan tud a német titkosszolgálat.
Az Iszlám Állam egy tényleges államot hozott létre, amelynek 8 millió lakosa van, akkora a területe mint Nagy Britanniáé.
Nem kell bujdokolni, azt szét kéne verni, brutalitásra, brutalitással kell válaszolni - mondta a német titkosszolgálat vezetője.
A magyar szakértő állítja: a mai előrejelzések szerint a német lakosság 30 százaléka 15 év múlva bevándorló lesz - hangzott el a videóban.
A Nógrádi Györggyel készült interjú 2 perc 10 másodperctől látható a felvételen.

A bejegyzés trackback címe:

https://migransnews.blog.hu/api/trackback/id/tr147912504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása