Migráns News

Migráns News

Megrázó felvételeket találtak bevándorlók telefonjaiban Magyarországon

2015. október 06. - admins

Megrázó felvételeket találtak bevándorlók által elhagyott telefonokban - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő esti Híradójában.
A tudósítás szerint a bevándorlók Röszkénél egy rendőri ellenőrzési pont közelében szemetet, gyógyszereket, cipőben hagyott kétszáz eurósokat, húsvágó bárdot, késeket, valamint mobiltelefonok is hátrahagytak. Az egyik telefonon például csak felnőtt +18-as tartalmú fotók vannak, de olyat is találtak amelyen dokumentumok és különböző radikális tartalmú fotók és videók voltak.

megrazo_felvetelek_menekultek_telefon_2.JPG

Azt nem lehet tudni, hogy ki és mikor készítette vagy töltötte fel a telefonokra a felvételeket - hangzott el a Híradóban, amelyben kiemelték: rengeteg olyan felvétel is van, amelyeket tartalmuk miatt az M1 sem mutathatott meg, például megcsonkított katonákról, lefejezésekről. A személyes képek között pedig sok propaganda és vallási tartalmú anyag is van - tették hozzá.
Az M1 tudósítása szerint ezekből arra lehet következtetni, hogy a készülék tulajdonosa, vagy az aki rátöltötte ezeket a tartalmakat, jól ismeri a radikális iszlám nézeteket. "Az Európába érkező migránsok között megbecsülni sem lehet, hogy hányan lehetnek, akik osztják is az ilyen szélsőséges nézeteket" - hangzott el a Híradóban. MTI

A bejegyzés trackback címe:

https://migransnews.blog.hu/api/trackback/id/tr817899638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása